Hoi!

Mijn naam is Romy, ik ben 30 jaar, ik verf mijn haar in gekke kleurtjes en ik woon in Ede.

Fotografie begon voor mij als een kleine hobby, waar ik steeds enthousiaster over werd en steeds meer over wilde leren. Iets waar ik helemaal mijn creatieve ei in kwijt kan. Ik ben er zo gek op en ben steeds meer tijd en energie in gaan steken waardoor ik besloot Nymphaea op te starten.


Hoe ik te werk ga?

Poseren? Pffft saaaaaai! Bij mij hoef je absoluut niet stil te staan en te glimlachen. Ik werk met leuke opdrachtjes waardoor jij in beweging blijft, en met mijn hilarische grappen weet ik zeker dat ik jou aan het lachen kan brengen. Iedereen is fotogeniek, zolang ze lekker hunzelf blijven - dat is mijn belofte!

Samen kiezen we een leuke locatie, help ik meedenken aan DE perfect outfit en regel ik toffe rekwisieten voor erbij. 

Alle creatieve ideeën zijn welkom, samen maken we er iets moois van!Nymphaea - [nim-fee-ah]De Latijnse naam van de Waterlelie

De waterlelie, het symbool van groeien en bloeien. Dit betekent persoonlijk heel veel voor mij... Ik groeide op met het idee dat ik waardeloos was, niks meer waard dan modder. 

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk leerde ik van mijzelf te houden en groeide ik als een waterlelie boven de modder uit. En nu? Nu ben ik schaamteloos mijn gekke, grappige zelf en moedig ik iedereen aan om ook lekker zichzelf te zijn. Dan ben je het aller mooist! 

"Whenever you should doubt your self-worth, remember the lotus flower. Even though it plunges to life from beneath the mud, it does not allow the dirt that surrounds it to affect it's growth or beauty." - Suzy Kassem